Voor exposanten

POPCORN 2018 GEANNULEERD

Tot onze enorme spijt moeten we Popcorn 2018 annuleren. Door het wegvallen van subsidie waren wij genoodzaakt de standprijzen aanzienlijk te verhogen. Dat bleek té hoog voor een groot deel van onze trouwe standhouders.

We gaan alles op alles zetten om Popcorn 2019 wél door te laten staan. In het najaar 2018 ontvang je hierover bericht, of hou deze site in de gaten.

 

Als exposant Popcorn

Ben jij een aanbieder van educatief lesmateriaal op het gebied van cultuur, burgerschapsvorming, creativiteit, natuur of techniek? Dan ben jij de partij waar leerkrachten graag kennis mee komen maken op Popcorn! Popcorn is een onderwijsfestival waar leerkrachten die verder kijken dan de reguliere lesmethodes, inspiratie opdoen. We laten zien hoe zij totaalonderwijs kunnen aanbieden, waarbinnen alle talenten van een kind ontdekt kunnen worden.

Wil je dit jaar ook op Popcorn staan en in een middag 300 leerkrachten in het basisonderwijs bereiken? Reserveer dan nu een stand of een toegangskaart. We hebben verschillende pakketten.

 

Promotie opties

Wil je graag dat alle bezoekers extra oog voor je hebben? Plaats dan je advertentie in het programmaboekje, of voeg je flyer toe aan alle bezoekerstasjes. Let wel op: deze opties zijn beperkt. We stoppen maximaal 10 flyers in de tasjes en we plaatsen maximaal 4 advertenties in het programmaboekje.

  

 

Voorwaarden

– Alle prijzen zijn exclusief BTW.
– Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
– Het aantal plaatsen op Popcorn is beperkt. Vol = vol.
– Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2018
– Tot 15 december 2017 geldt een vroegboekkorting.
– Annuleren kan tot 2 weken na aanmelden. Daarna worden de volledig deelnamekosten in rekening gebracht.
– Op alle diensten en producten van Plein C zijn de Algemene voorwaarden van Plein C van toepassing.

– Omdat Plein C vanaf 2017 minder subsidie ontvangt, zijn wij helaas genoodzaakt de prijzen van de stands te verhogen. Popcorn kan alleen doorgang vinden als er zich voldoende exposanten aanmelden.  mocht dit niet het geval zijn, dan behoudt Plein C zich het recht om Popcorn te annuleren. Dit wordt uiterlijk 10 januari 2018 bekend gemaakt.

 

Promotiemateriaal Popcorn

Sta je op Popcorn? Laat dit dan weten aan je eigen publiek! Vanaf januari 2018 vind je hier bestanden die je mag gebruiken in je eigen promotie van Popcorn.

Web banner Wij staan op Popcorn
Web banner Ik sta op Popcorn
Web afbeelding Popcorn

Logo Popcorn
Logo Popcorn diapositief

Afbeelding Popcorn

Advertenties