Je vindt hier het programma van Popcorn 2019. Deze editie vond plaats op 20 maart.

Popcorn heeft dit jaar weer verschillende korte schoolvoorstellingen, een programma van leerzame workshops en natuurlijk het fantastische festivalplein, vol aanbieders van verrassende projecten. Wil jij ontdekken hoe jij met techniek, natuur, kunst, erfgoed, taal en burgerschap je lessen kunt verrijken? Kom inspiratie opdoen op Popcorn!

Festivalplein

Met trots presenteren wij dit jaar maar liefst 52 aanbieders van inspirerende en verrijkende lesmaterialen en  programma’s. Op het festivalplein maak je kennis met ze, en ontdek je wat jij in jouw klas kan doen met hun aanbod.

Bekijk hier alle aanbieders op het festivalplein. 

Sneak previews

Ook dit jaar is op het podium van Popcorn weer van alles te beleven. Maar liefst zeven cultuurprofessionals presenteren daar hun nieuwste programma en voorstelling voor het onderwijs. Mis het dus niet.

Bekijk hier het podiumprogramma voor de sneak previews.

Workshops

Tijdens Popcorn kan je meedoen aan drie leerzame workshops. Elke workshop duurt een kleine drie kwartier – genoeg tijd om te leren wat jij de volgende dag in de klas met dit onderwerp kan doen!  Inschrijven voor deze workshops kan op de dag zelf. Zorg dus dat je op tijd bent 😉.

Bekijk hier het workshopprogramma. 

Advertentie